2014. február 6., csütörtök

No Hate Speech Movement - csatlakoztunk, a csapatkapitány felszólított a gyűlölet ellen


"Nem kell gyűlölet! Tegyük együtt jobbá az internetet!" - nyitotta rövid monológját a közel 50 fős összetartás előtt az Online Demokrácia Activity Összefogás az Emberekért csapatának kapitánya. 



A győri O:DA csapat részleg sikeresen teljesítette a feladatát, csatlakozott a No Hate Speech európai mozgalomhoz, amelyet megnézhettek itt. A csapat összegyűjtötte az iskolájuk délutáni létszámát és mentoruk hozzájárulásával a csapatkapitány rövid békítő, szeretetre buzdító beszédet mondhatott az összefogáson. A csapatkapitány arra kért mindenkit, hogy csatlakozzon egy képpel az európai kampányhoz és egy aláírással a No Hate Speech Movementhez.


Patrik felszólította a helyszínen tartózkodó embereket, hogy óvakodjanak bármiféle ellenséges, gyűlölködő megnyilvánulásoktól, ha ilyet észlelnek online azonnal jelentsék a No Hate Speech oldalán. Felszólított továbbá arra, hogy álljanak ki az emberei jogokért, ne gyűlölködjenek se online, se offline, a buzdított gyűlöltekért való kiállásra, azok támogatására, mindezen felül a cyberbullyingról és a rasszizmussal szemben is említett néhány szót. A csapatkapitány és csapattagok megemlítették, hogy folytatni kívánják a gyűlölettel szembeni harcukat.



A mégnagyobb embertömegek elérése érdekében itt is közzétesszük, amit elérni kívánunk. Kérjük csatlakozzanak a mozgalomhoz, a következő linkeken keresztül: Magyar Facebookja az NHSM-nek, No Hate Speech oldala, No Hate Speech EU-s petíciója.
Ha mégtöbbet akartok tenni/tudni, akkor látogassátok meg a Safer Internet (Biztonságosabb Internet) honlapját: KATT

Fogjunk össze az emberekért, fogjunk össze a gyűlölettel szemben!


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése